От так у Зеленського шукають серця поневолених українців. "Слава Радянському Союзу": Державний телеканал “Дом” показує пропагандистські фільми СРСР

“Слава Радянському Союзу”: в ефірі державного телеканалу “Дом” показують пропагандистські фільми з СРСР

Нардеп від Європейської солідарності Олексій Гончаренко повідомив, що ефір державного телеканалу “Дом” забитий старими радянськими фільмами, деякі з яких пропагують комуністичну ідеологію. Фрагмент з ефіру він виклав у своєму Telegram-каналі.

Один із героїв стрічки з пафосним обличчям також пафосно вимовляє фразу “Служу Радянському Союзу”.

Варто зазначити, що в ефірній сітці каналу “Дом” досить багато художніх фільмів, багато з яких виготовлено радянським кінематографом.

Так, у четвер, 16 грудня, в програмі значаться фільми “Ніжність до звіра, що реве” (1980 рік), “Дивина-людина” (1962 рік), “Поки не випав сніг” (1984 рік).

Причому “Ніжність до звіра, що реве” показують три рази на добу, а потім ще один раз у п’ятницю 17 грудня. Така сама дивна історія і з іншими фільмами, які повторюють по кілька разів на тиждень.

Такий занедбаний ефір дивно дивиться на тлі інформації про значне фінансування каналу з держбюджету.

Так, за інформацією профільного видання “Детектор Медіа”, лише реклама “Дом” коштувала платникам податків 30 млн гривень.

Усього на “Дом” та на UATV – у 2021 році держава витратила 348,7 млн грн ($12,8 млн). Бюджет на 2022 рік майже на 14 млн грн більше. Близько 70% цих грошей йде на “Дом”.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...