От така передвиборча конкуренція: Гарріс планує через кілька днів зустрітися з Зеленським, і Трамп теж хоче, - ЗМІ

Віце-президентка США Камала Гарріс планує зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським наступного тижня у Вашингтоні, передають Патріоти України з посиланням на Bloomberg.

Зазначається, що Зеленський під час візиту до США представить план перемоги України як чинному лідеру США Джо Байдену, так і кандидатам в президенти "демократці" Камалі Гарріс та "республіканцю" Дональду Трампу.

"Він має представити план Байдену, коли вони зустрінуться в кулуарах Генеральної Асамблеї ООН пізніше цього місяця. Він також хоче поділитися планами з Гаррісом і Трампом", - пише видання.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп також заявив, що ймовірно зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським під час засідання Генеральної асамблеї ООН у Нью-Йорку наступного тижня. Про це у середу, 18 вересня, повідомляє Reuters.

Зазначається, що у відповідь на запитання журналістів, чи проведе він зустріч із Зеленським, Трамп відповів: "Напевно, так".

Як очікується, під час свого візиту до США Зеленський наполягатиме на членстві країни в НАТО та ЄС.

Також Зеленський під час візиту до Штатів, скоріш за все, укладатиме економічні та безпекові угоди, та підніматиме питання щодо постачання більш передової зброї в рамках українського плану перемоги, - йдеться у публікації.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...