От такі "визволителі від біндєр": Три визначні храми УПЦ МП потрапили під обстріли Харкова російськими варварами (фотофакти)

Треба віддати належне, вище керівництво УПЦ (МП) благословило своїх вірян на протидію російської навали, як і всіх захисників України. Так що для кремлівського фюрера український філіал РПЦ тепер теж "фашисти"

Унаслідок обстрілів 2 березня пошкоджено три церкви Харківської єпархії Української православної церкви Московського патріархату, повідомляють Патріоти України з посиланням на Суспільне.

У храмі Жон Мироносиць внаслідок вибуху поблизу управління Нацполіції вибиті вікна та вітражі, пошкоджень зазнав купол та інтер'єр храму. Люди, які перебували у храмі під час вибуху, не травмувалися.

Храм Жон Мироносиць


Успенський собор постраждав внаслідок вибуху поблизу Харківської міської ради. В соборі вибито вікна та вітражі, пошкоджено інтер'єр та релігійні предмети, зокрема, ікони. Люди не травмувалися.


Успенський собор


Університетський Антонієвський храм Харкова зазнав ушкоджень внаслідок вибуху. У храмі розбиті всі вікна та пошкоджено інтер'єр. Травмованих немає.



"Окупанти залякані, що їх розстріляють": Військовослужбовець ЗСУ розповів про бої на Лиманському напрямку і самогубства в лавах ворога

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:42

Понад місяць російські війська активно штурмують позиції Сил оборони на Лиманському напрямку. У бій окупанти посилають піхотні групи, які мають наказ не повертатись ні за яких умов. Про ситуацію на цій ділянці фронту в етері "Суспільне. Студія" розпові...

Кремлю є чого боятися: Російські добровольці готують нові рейди на територію РФ

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:30

Для російських добровольчих угруповань, як Легіон "Свобода Росії", "РДК" чи "Сибірський батальйон", які воюють на боці України, глобальні цілі не змінилися. Про це в інтерв'ю "Nexta.TV" повідомив Олексій Барановський - доброволець Легіону "Свобода Росі...