"Отака х**ня, малята": Данілов потролив росіян після викриття щодо вибухів на "Північних потоках"

Секретар Ради національної безпеки і оборони України пожартував над тим, хто саме підірвав труби у газопроводах. Адже навіть німецька федеральна розвідувальна служба BND припустила акт диверсії, за яким стоїть Росія, зазначають Патріоти України.

Данілов потролив Росію

"Отака х**ня, малята! Тікток оприлюднив дані власного розслідування", – іронічно зауважив Олексій Данілов.

Також секретар Ради нацбезпеки і оборони України опублікував фото, на якому він у білому костюмі під водою. Стоїть Данілов біля підірваного газопроводу "Північний потік-2".

Що відомо про підрив Північних потоків

  • 27 вересня оператор "Північного потоку" повідомив про руйнування відразу 3 ниток газопроводу. Мовиться про одну нитку магістралі "Північний потік-2", а також дві "Північного потоку-1".
  • Згодом радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що це спланований акт тероризму. А також, за словами радника Андрія Єрмака, це є актом агресії в напрямку ЄС. Зокрема тому, що росія хоче дестабілізувати економічну ситуацію в Європі та викликати паніку перед зимою.
  • Варто згадати, що глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель заявив, що вся доступна інформація вказує на те, що ці витоки є результатом навмисних дій. Саме тому Європа хоче ще більше посилювати безпеку з енергетики.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...