Отака обіцяна "амністія" ісламістів афганцям: Таліби під вигуки "Аллаху Акбар" відрізали полоненому солдатові голову і зняли це на відео

Група талібів відрізала голову афганському солдату і зняла це на відео, вигукуючи "Алллаху Акбар" ( "Бог великий"). Шість озвірілих ісламістів тримали вогнепальну зброю, а інший стискав два закривавлені ножі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Mirror.

Вважається, що жертва - афганський солдат, оскільки форма жертви темно-зелена - подібна до тієї, яку США надали армії Афганістану.

"Стріляйте в нього! Він повинен виглядати розстріляним!", - сказав ватажок угруповання в кінці відео, вказуючи про свій намір приховати смерть солдата шляхом обезголовлювання.

Відео викликає значні питання з приводу обіцянок талібів міжнародній спільноті, що вони запропонують амністію бійцям урядової армії.

Кадри з обезголовлюванням з'явилися на світ лише через кілька днів після того, як бойовики "Талібану" стратили Рохулла Азізі, брата Амрулли Салеха - колишнього першого віце-президента Афганістану і одного з керівників афганського опору талібам.

"Я хотів би запевнити міжнародне співтовариство, включно зі Сполученими Штатами, що ніхто не постраждає. Ми не хочемо ні внутрішніх, ні зовнішніх ворогів", - заявляв кілька тижнів тому представник "Талібану" Забіхулла Моджахед.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...