Отакий герой: Подоляк заявив, що держперевороту вдалося уникнути завдяки Зеленському

Радник голови офісу президента Михайло Подоляк пояснив, чому не стався державний переворот, про можливість якого попереджав Володимир Зеленський. Про це він розповів у коментарі ЛIГА.net, зазначають Патріоти України.

“Завдяки розпочатій президентом дискусії про те, у що намагаються втягнути окремих наших дуже впливових громадян, політичний настрій у суспільстві явно почав змінюватися. З’явилися очевидні питання до якості окремих медійних майданчиків, які явно займаються пропагандою”, – сказав він.

Разом з тим Подоляк зазначив, що з’явилося більше уваги до можливих негативних сценаріїв для України, до можливих деструктивних дій олігархів і пов’язаних з ними політиків і організацій, до можливих агресивних кроків з російського боку.

Радник глави ОП додав, що для суттєвої частини старих політичних еліт важливою є саме Спроба зберегти старий тип держави — корупційний, клановий, олігархічний.

  • Під час прес-марафону 26 листопада Володимир Зеленський заявив про підготовку державного перевороту, до якого може бути причетний Рінат Ахметов.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...