"Оточення впевнене, що він обере найгірший": У Путіна є кілька сценаріїв щодо захоплених українських територій

Російський диктатор Володимир Путін розглядає кілька варіантів подальших дій у війні проти України після проведення фейкових "референдумів" на тимчасово окупованих територіях. Зокрема, глава Кремля має вибір із трьох варіантів. При цьому в оточенні Путіна впевнені, що він вибере найскладніший. Про це пише Telegram-канал "Генерал СВР", який ведуть від імені колишнього генерала російської Служби зовнішньої розвідки (СЗР) і який публікує нібито інсайдерську інформацію з Кремля, передають Патріоти України.

Згідно з інсайдерською інформацією, Путін може незабаром "проголосити" Херсонську, Запорізьку, Донецьку та Луганську області "частиною" Росії. Після цього диктатор може розпочати так звану "контртерористичну операцію зі звільнення непідконтрольних територій".

Водночас, джерела повідомляють, що президент РФ може визнати підсумки фейкових "референдумів", але прохання увійти до складу Росії розглянути після "звільнення" всіх територій в адміністративних межах.

Також інсайдери не відкидають, що диктатор може "приєднати" до РФ Луганську область, а Донецьку, Запорізьку та Херсонську після того, як російські окупанти спробують захопити ці регіони в адміністративних кордонах.

"В оточенні Путіна немає особливих ілюзій щодо вибору президента, всі вважають, що він обере найгірший варіант, та ще й посилить його якимось ідіотським доповненням", – пише Telegram-канал.

Важливий момент: В ISW проаналізували, що допоможе Україні відновити контроль над усією територією

субота, 27 квітень 2024, 12:23

Здатність України повернути всі захоплені росіянами території буде залежати від майбутніх рішень на Заході, в Кремлі та у Києві, а також здатності всіх сторін динамічно змінювати хід війни. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), передаю...

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...