Оточення Зеленського привело до нього підробних пластунів: Журналіст та краєзнавець розповів, хто це був насправді

До голови держави приходили представники Спілки піонерських організацій Києва.

Підробні пластуни принесли Віфліємський вогонь миру президенту Володимиру Зеленському. Про це написав на своїй сторінці у Facebook журналіст, краєзнавець Андрій Ковальов, передають Патріоти України.

За словами Ковальова, до голови держави приходили представники СПОК ─ Спілка піонерських організацій Києва. «Зранку читаю новини, що пластуни принесли Зеленському, а далі дивлюся фотографії і розумію, що це не пластуни. Це члени організації СПОК, як розшифровується СПОК? Спілка піонерських організацій Києва. Довга історія. В 90-ті були ділки, які взяли під себе піонерські організації у Києві і пробували переробити їх у скаутів. Вийшло не дуже. Форму можливо і змінили, а зміст лишився той самий», ─ стверджує журналіст.

Ковальов наголошує, що у Зеленського однозначно були не пластуни. «Наскільки мені відомо, цього року Офіс Президента України пластунів не запрошував. Як оточення Януковича штовхало його у прірву, так само і токсична команда Зеленського вперто штовхає його у прірву», ─ впевнений краєзнавець. Також Ковальов зазначив, що «саме оточення Зеленського і формує його політику, саме оточення Зеленського робить з нього невдаху і посміховисько».

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...