Отруював місцеву річку: У США підпалили сталеливарний завод Коломойського (фото)

Слідчі по пожежним справам штату Огайо (США) підозрюють навмисний підпал на сталеливарному заводі, що належить українському бізнесмену Ігорю Коломойському. Про це написав у своєму телеграм-каналі екс-нардеп Сергій Лещенко, передають Патріоти України.

В результаті масштабної пожежі минулого тижня завод було практично знищено. «Ми дійсно вважаємо, що це було зроблено навмисно», – наводить Лещенко слова Брайана Бонерта з управління пожежної охорони.

Пожежа спалахнула через два дні після того, як прокуратура прийняла рішення про масштабні екологічні дії проти фабрики після того, як там були виявлені гори токсичних відходів, і вони стікали в річку.

Ротації тривають: Зеленський призначив собі двох радників, а Єрмаку двох заступників

неділя, 8 вересень 2024, 12:30

Президент Володимир Зеленський 8 вересня призначив собі двох радників, а очільнику Офісу президента Андрію Єрмаку двох заступників, передають Патріоти України. Радниками президента з питань комунікацій став Дмитро Литвин, а зі стратегічних питань – Оле...

Ситуація погіршилася: Окупанти захопили Невельське Донецької області, - DeepState

неділя, 8 вересень 2024, 12:28

Ворог захопив населений пункт Невельське. Тривають бої і на північ від Гірника, інформує UAINFO.org з посиланням на проєкт DeepState, передають Патріоти України. "Ворог окупував Невельське та просунувся у Красногорівці. Тривають бої північніше Гірника"...