​Отрута або свобода: Жириновський погрожує росіянам масовими посадками через відмову вакцинуватися "Спутником V"

Російський політик Володимир Жириновський анонсував введення в Росії кримінального переслідування за зараження громадян коронавірусів SARS-CoV-1.

Лідер партії ЛДПР, багаторічний депутат Держдуми РФ Володимир Жириновський погрожує масово саджати росіян через COVID-19. Відео зі скандальною заявою Жириновського швидко поширилося в соцмережах, зазначають Патріоти України.

Прокремлівський політик пригрозив кримінальним переслідуванням росіянам, які відмовляються вакцинуватися від COVID-19 російським препаратом "Спутник V". Він запевняє, що нова Держдума після виборів восени 2021 року нібито ухвалить відповідний законопроект.

"Будет ужесточаться законодательство... Если человек, у которого обнаружено заболевание коронавирус, имел контакты с кем-то и кто-то из этих людей заболел - все, тюрьма! Ибо вы заразили. Вам сказали, что у вас коронавирус, а вы пошли на дискотеку, в магазин, в метро", - заявив Жириновський.

Нагадаємо, Росію накрила нова важка хвиля коронавирусу, йдеться про найгірший штам "Дельта"

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...