"Отримаєш капцем по голові!": Пропагандист Кремля зчепився із одіозним українцем (відео)

Володимир Соловйов назвав вибори в Україні нечесними і профінансованими зі США, на що отримав заперечення опонента.

Володимир Соловйов. Фото: скріншот із відео.

Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов влаштував на своїй передачі суперечку зі скандальним українцем В'ячеславом Ковтуном, який внесений до списку сайту "Миротворець". Конфлікт між ними зав'язався на грунті виборів президента України в ефірі програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

Зокрема, рупор путінського режиму назвав їх нечесними і профінансованими із США, на що отримав заперечення опонента. "Вибори і гроші ми витрачаємо свої! Це наші гроші, наші люди кожен день працюють: на електростанціях, в шахтах, забоях, на заводах. Це ми працюємо! А ті, хто нас вчать, ще раз — f*ck you! Я можу повторити ще раз!" — сказав Ковтун.

У свою чергу Соловйов відповів на мати одіозного українця, який зображує роль експерта, відвертими погрозами. "Ну, по-перше, ти ще раз так скажеш — отримаєш по голові. Притому отримаєш капцем. Ще раз ти дозволиш собі, я тобі просто капцем дам по голові!" — обурився пропагандист.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...