Отримала автівку від окупантів: На Харківщині судитимуть поліцейську-зрадницю (фото)

Слідчі заочно оголосили підозру колишній старшій інспекторці сектору кадрового забезпечення Куп'янського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції в Харківській області, яка працювала у псевдоохоронному органі російських окупантів, інформують Патріоти України.

Як установило слідство, під час окупації селища Шевченкове експоліцейська влаштувалася працювати "исполняющей обязанности инспектора отделения по работе с личным составом" у так званому "УВД ВГА Харьковской области".

"За час роботи псевдоінспекторка встигла отримати в управління від керівника незаконного правоохоронного органу автомобіль "УАЗ "ПАТРИОТ", — розповіли у прокуратурі.

Пізніше жінка обійняла іншу посаду — "старшего оперуполномоченного группы уголовного розыска пункта полиции №2". Вона також працювала у Шевченковому. За місяць роботи експоліцейській заплатили 43 000 рублів зарплати, наступного місяця її заробіток склав 45 000 рублів.

Підозру жінці сформували за ч. 7 ст. 111-1 (добровільне зайняття посади в незаконному правоохоронному органі, створеному на тимчасово окупованій території) Кримінального кодексу України.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...