Отримала "підвищення": Жителька Харківщини під час окупації очолила місцевий відділ ЖКГ

51-річна чиновниця з Дворічної під час окупації отримала підвищення, інформують Патріоти України.

Як встановили слідчі прокуратури, до війни жінка працювала спеціалісткою відділу житлового господарства, містобудування, архітектури та власності Дворічанської селищної ради Куп‘янського району.

Коли почалася війна, і окупанти зайняли селище, їй запропонували значне підвищення. Жінка погодилася очолити відділ, в якому раніше працювала, і стала "и. о. заместителя начальника Двуречанского отдела территориального управления Купянской ВГА".

Коли Дворічну звільнили, чиновниця не стала тікати. Нещодавно їй повідомили підозру за фактом колабораційної діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України). Жінці обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на 5-10 років, якщо провину буде доведено в суді.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...