"Отримала посаду через ліжко": У мережу злили нову порцію компромату на "слуг народу" (фото, відео)

Заступниця міністра інфраструктури України Олександра Клітіна нібито отримала свою посаду через ліжко. Про це стало відомо з фрагменту розмови народних депутатів зі "Слуги народу", який у Telegram-канал опублікував нардеп Антон Поляков, передають Патріоти України.

"Олександра Клітіна, та сама замміністра, яка, зважаючи на аудіозаписи, отримала посаду через ліжко. А ви говорите, що тільки через ліфт можна", – зазначив він.

Також Telegram-канал "Темний лицар", який зливає інформацію про правлячу партію, виклав частину розмови "слуг" про чиновницю Клітіну.

Далі наводимо частину розмови політиків:

Поки жінки пішли, можна, я покажу, яка у нас заступниця міністра. Клітіна Саша. Вона просила, сильно хотіла.

Хороша?

Ого! Ох**енна!

Ось, призначили, дівчина дуже хотіла стати заступницею міністра.

(Звучить сміх)

Це називається, я чиста перед вами.

Капець, звісно, нііі, хороша подруга.

Олександра Клітіна до свого призначення обіймала посаду керівниці Офісу підтримки реформ Міністерства інфраструктури України. Працювала не тільки з міністром Володимиром Омеляном, але й із його попередником – Андрієм Пивоварським, будучи його радницею.

OBOZREVATEL знайшов в мережі фото Клітіної, на якій стоїть геотег "Крим". Судячи з дати, воно було зроблено після анексії півострова.

Путін не зупиниться: Генінспектор Бундесверу заявив, що РФ може підготуватися до нападу на НАТО через 5-8 років

субота, 20 квітень 2024, 8:30

Росія може бути готова до військового нападу на країни НАТО вже через п’ять-вісім років. Щоб бути загрозою, спочатку їй потрібно відновити свої сили, виснажені в Україні, вважає генеральний інспектор Бундесверу Карстен Бреєр, передають Патріоти Україн...

Громадяни Словаччини, після відмови уряду Фіцо підтримати ініціативу Чехії, зібрали понад 2 млн євро на снаряди для України

субота, 20 квітень 2024, 8:05

Жителі Словаччини зібрали понад два мільйони євро на купівлю снарядів для України, після того, як влада країни відмовилася підтримати ініціативу Чехії зі збору коштів та пошуку боєприпасів для Києва. Суму зібрали менш ніж за дві доби. У кампанії, яка п...