Отримали несподівані подарунки: Зеленський разом із Джонсоном прогулялися центром Києва (відео)

Президент Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, який сьогодні прибув до Києва, прогулялися вулицями української столиці. Про це повідомили в Офісі президента України, передають Патріоти України.

Маршрут пролягав центральною частиною Києва, Зеленський і Джонсон пройшлися Хрещатиком, Майданом Незалежності, Алеєю Героїв Небесної Сотні. Глава держави показав гостю меморіал полеглим героям.

"Під час прогулянки до президента та очільника уряду Великої Британії підійшла перехожа та подарувала керамічних півників. Такий самий півник авторства Прокопа Бідасюка стояв на кухонній шафці, яка вціліла у зруйнованій російськими військами багатоповерхівці в селищі Бородянка на Київщині. Фото цієї шафки з півником набуло популярності в мережі Інтернет і стало символом стійкості українського народу", - йдеться у повідомленні.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...