Отримали своє на День Росії: Окупаційно-терористичні війська на Донбасі вирішили, що "сьогодні пощастить" і зазнали важких втрат від "укрів"

12 червня збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілів один військовий отримав поранення, повідомляють Патріоти України з посиланням на штаб ООС.

Дослівно: "Агресор обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї".

Деталі: Бойовики вікдривали вогонь біля Широкиного,Мар’їнки, Авдіївки, Луганського, Кримського.

"Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення", – йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, 12 червня наші військовослужбовці знищили двох та поранили щонайменше трьох російських загарбників.

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...