Отримали за "роботу" по 450 грн.: "Тітушки" штурмують будинок Порошенка під Києвом (фото, відео)

Вранці 9 жовтня кілька десятків чоловіків вирішили штурмувати будинок Петра Порошенка в Козині. Оголошення про набір бажаючих "терміново попрацювати" з'явилося в соціальних мережах ввечері 8 жовтня, повідомляють Патріоти України.

На мирну акцію з 23:00 до ранку 9 жовтня, до 08:00, запрошували 50 чоловіків. За роботу обіцяли платити 450 гривень.

Волонтер Юрій Бірюков пише, що група людей біля будинку п'ятого президента вдає із себе "обурену громадськість". "Где митинг, спросите вы? Против кого? Кто вызвал негодование общественности в количестве 30 человек? Правильный ответ - под домом Порошенко", - пише волонтер.

Блогер Андрій Луганський стверджує, що пропонував "тітушкам" по 750 гривень, щоб вони поїхали в Київ, однак вони відмовилися.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...