"Отримав благословення Люцифера": Роспропаганда зробила "містичний" сюжет про Зеленського (відео)

Російська пропаганда не втомлюється штампувати нові фейки про українського президента Володимира Зеленського. Вже кілька місяців про українського лідера говорять крізь призму "містики". Цього разу рупори Кремля показали дивний сюжет про Зеленського та "вашингтонських відьом". Фрагмент кринжового сюжету опублікував український активіст та волонтер Сергій Стерненко, передають Патріоти України.

Він додав, що роспропаганда продовжує розганяти нісенітниці про "бісів", а тепер ще й про "відьом". Роспропагандисти, зокрема, звернули увагу на кадри з історичного виступу Зеленського в Конгресі й момент, коли його обіймає спікерка Палати представників США Ненсі Пелосі під час вручення українського прапора з Бахмута. Втім, замість американської політикині пропагандисти показали літню жінку у лахмітті.

"Ці кадри з Конгресу США журналісти назвали благословенням Люцифера. Вашингтонські відьми в екстазі від ручного бісеняти", - заявили пропагандисти у сюжеті про містичні нісенітниці про "дату судного дня бандерівської України".

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...