Отримав конверт, просочений отрутою: Кадиров заявив про замах на свого помічника

Ватажок Чечні Рамзан Кадиров поскаржився, що його помічника та командира спецназу "Ахмат" Апті Алаутдінова намагалися отруїти. Він наголосив, що отруєння нібито сталося за допомогою конверту, який був просочений отрутою, передають Патріоти України.

Спроба "замаху" на Алаутдінова сталася 8 лютого. За словами ватажка чеченських бойовиків, Алаутдінов нібито зрозумів, що лист отруєний за їдким специфічним запахом і вчасно "вжив заходів". Кадиров стверджує, що "тяжких наслідків" вдалося уникнути тому, що Алаутдінов "обробив руки та промив носову порожнину", а також отримав оперативну медичну допомогу.

Ватажок Чечні зазначив, що окрім Алаутдінова постраждали ще двоє офіцерів. Зараз усі вони перебувають на лікуванні в Москві і "йдуть на одужання". На додаток, Кадиров видав, що вже нібито є результати розслідування замаху, проте жодних подробиць воєнний злочинець не розкривав.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...