Отримав нову посаду: Генерал Ніколюк складає повноваження командувача Командування підготовки Сухопутних військ ЗСУ

Генерал Віктор Ніколюк складає з себе повноваження командувача Командування підготовки Сухопутних військ ЗСУ. Про це Ніколюк написав на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

"Нові виклики, нові випробування, нові перемоги. Нинішній час вимагає з кожного українця, а, особливо, військового, докладати максимум і більше зусиль для перемоги над російським ворогом. І все це планую зробити, очоливши одне зі зʼєднань та один із напрямків фронту", - повідомив Ніколюк.

Він заявив, що складає з себе повноваження командувача Командування підготовки Сухопутних військ ЗСУ та бажає своєму наступнику продовжувати нарощувати той потенціал, який ми спільно напрацювали за рік.

Він також висловив вдячність всім за плідну співпрацю. "Маю впевненість про її продовження в нових умовах. Разом до перемоги! Маю честь!" - додав він.

Троє досі у реанімації: У якому стані діти, які постраждали під час удару росіян по стадіону в Харкові (фото)

четвер, 9 травень 2024, 12:14

Внаслідок удару росіян по школі у Харкові станом на четвер, 9 травня, троє дітей перебувають у реанімації, одну дівчинку виписали на амбулаторне лікування. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Він нагадав,...

"Знову у країні відважних": Президентка Європарламенту привітала українців, знаходячись на вокзалі у Києві (відео)

четвер, 9 травень 2024, 11:45

Сьогодні, 9 травня, до Києва з візитом прибула президентка Європейського парламенту Роберта Метсола. Європейська представниця прибула до столиці потягом. Про це Метсола повідомила у соцмережі Х, передають Патріоти України. Президентка Європарламенту та...