Отримав обидві дози: Відомий прихильник "ЛДНР" госпіталізований у Москві після вакцинації "Супутником"

Ініціатор проросійських акцій в Харкові навесні 2014 року, член НЗФ Костянтин Долгов госпіталізований в Москві з коронавірусом після того, як прищепився російським препаратом «Супутник». Про це він сам написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.
Так, Долгов зазначив, що зробив друге щеплення від коронавіруса, але все одно захворів: «В понедельник сделал второй компонент („Спутник“). Вечером слег с температурой и тому подобное. Ну-с, думаю, реакция на прививку. Вторник — то же самое. Среда — аналогично. Наконец, проснулся (уже неплохо) в четверг и обнаружил полную пропажу обоняния. Вкусовые ощущения остались, но минимальные, процентов 15 от нормы. Сдал тест. Ковид».

За словами Долгова, він «заліг на самоізоляцію», проте, пізніше чоловіка госпіталізували в інфекційну клінічну лікарню № 1 в Москві.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Велика "пожежа": Експерт назвав основний шлях до початку Третьої світової війни і пояснив, до чого тут Трамп

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:57

Потенційний конфлікт між Іраном та Ізраїлем може перерости у "велику воєнну пожежу" на Близькому Сході з глобальними наслідками, але це не буде Третьою світовою, каже Луїджі Скаццієрі, передають Патріоти України. Основним шляхом до початку Третьої сві...