Отримав перелом хребта: Нардеп від "Слуги народу" потрапив у ДТП (фото)

Ігор Копитін. Фото: Фейсбук.У місті Біла Церква, на 78 кілометрі автодороги Київ-Одеса, сталася ДТП за участю чинного народного депутата. Про це у четвер, 29 серпня, повідомила пресслужба Національної поліції в Київській області, передають Патріоти України.

Зазначається, що 33-річний водій Toyota не впорався з керуванням та здійснив наїзд на бетонну перешкоду. Водія і пасажира-нардепа доправили до лікарні. У водія попередньо виявили переломи хребта та руки, а також травму голови. Пасажира позашляховика шпиталізували з підозрою на перелом хребта і травму голови, зазначили правоохоронці.

Як повідомляє Українська правда, посилаючись на джерела у правоохоронних органах, йдеться про народного депутата від Слуги народу Ігоря Копитіна.


У цій країні його зобов'язані заарештувати: Путін наступного тижня відвідає Монголію

четвер, 29 серпень 2024, 20:29

Російський диктатор Володимир Путін 3 вересня відвідає з візитом Монголію. Там його можуть заарештувати за ордером Міжнародного кримінального суду. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Кремля. Як зазначили у Кремлі, Путін від...

Усе складно: Сирський побував на Покровському напрямку та розповів про ситуацію

четвер, 29 серпень 2024, 19:37

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський побував на найгарячішій точці фронту - Покровському напрямку. Про деякі деталі поїздки повідомив у соцмережі Facebook, передають Патріоти України. "Працював декілька днів поспіль у бригадах, які...