"Отримує гроші від України": Галкіна в Росії визнали "іноагентом"

Міністерство юстиції Росії визнало російського коміка Максима Галкіна "іноземним агентом". Стверджується, що комік веде політичну діяльність і отримує за це гроші від України, передають Патріоти України.

Зазначимо, після того, як РФ повномасштабно вторглася на територію України 24 лютого 2022 року Максим Галкін неодноразово висловлювався про те, що саме за наказом Кремля бомблять мирні українські міста.

Сам комік з дружиною Аллою Пугачовою і дітьми виїхав до Ізраїлю, але зараз дружина і малюки повернулися назад до Москви. Сам Галкін гастролює з концертами по світу. Навесні він заявляв, що буде віддавати частину прибутку на допомогу українцям, постраждалим через війну.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...