"Отримують потужного ляпаса": Експерт назвав напрямки, де росіяни готують атаки

Російські загарбники продовжують атакувати українські позиції на сході України, проте наші військові мужньо захищають свою землю від окупантів. Про це повідомив військовий експерт Владислав Селезньов, передають Патріоти України.

Як зазначив Селезньов в ефірі 24 каналу, росіяни концентрують свої зусилля на атаках Донеччини. Зокрема, ворог не полишає спроб штурмувати місто-фортецю Бахмут. Однак успіхів окупаційні війська не мають.

Окрім того, загарбники прагнуть активізувати наступальні зусилля ще на 2 напрямках. Так, армія РФ намагається тиснути на українські позиції у районі міста Кремінна, що на Луганщині. Також ворог намагається наступати у напрямку Куп'янська Харківської області. Селезньов підкреслив, що Збройні сили України стримують натиск ворога. Ба більше, українські захисники не баряться з відповіддю.

"Час від часу окупанти отримують на цих напрямках дуже потужного ляпаса, після якого не так швидко оговтуються", - наголосив військовий експерт.

Селезньов додав, що підрозділи 76-ї десантно-штурмової дивізії ЗС РФ, які атакують на цих напрямках, – це дуже серйозний ворог. Тож ситуація на фронті на сході України залишається дуже складною, там тривають важкі бої.

"Але наші захисники тримаються, тримають оборону і нищать ворогів у величезних кількостях", - зазначив він. Військовий експерт підкреслив, що у цьому полягає гарна новина. Адже чим більше російських загарбників вдасться знищити, тим ефективнішим надалі буде український контрнаступ.

Оточення Харкова можливе? Військовий експерт відповів, чи вдасться ворогові захопити місто

субота, 18 травень 2024, 9:05

Російські окупанти не мають достатньо сил для прориву до Харкова через Вовчанськ, Куп'янськ або з напрямку Луганщини. Про це сказав генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України 2005-2010 рр. Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспрес...

Імперські амбіції не гаснуть: Більшість жителів Росії за припинення війни, але не згодні повернути захоплене

субота, 18 травень 2024, 8:45

Абсолютна більшість жителів Росії підтримують війну з Україною. Вони схвалили б рішення Володимира Путіна припинити її за умови, що захоплені території не повернуть. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на дані опитування "Левада-Центру". З вер...