"Оце народець!": ЗСУ застали росіян за мародерством у Курській області (відео)

Українські військові застали росіян за розграбуванням майна своїх співгромадян у непідконтрольних РФ районах Курської області. Відповідне відео опублікував у себе у соцмережах журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

«Оце народець! У Курській області українські військовослужбовці зустріли місцевих жителів, які вже звільняють сусідів, які „добровільно евакуювалися“, від зайвих пожитків. Пора українській поліції навести там лад, поки вони один одного повністю не обікрали й не повбивали», — зазначив він у коментарі до оприлюднених кадрів.

На них видно, як, проїжджаючи однією з трас, військовослужбовці ЗСУ помічають двох жінок, які йдуть уздовж дороги, тягнучи із собою повні візки з чужими речами.

У зв’язку з цим з мародерками було проведено «виховну бесіду», однак цього разу якихось серйозних заходів щодо них застосовувати не стали, обмежившись перевіркою документів.

— Що це ви тягнете, Тетяно Миколаївно? Мародерите?

— А що робити?

— Маєте, що сказати українському народові?.. Гаразд, давайте. Вижити вам, — побажав росіянкам український боєць, залишивши їх наодинці зі своєю совістю.

В ISW оцінили, як довго Росія зможе утримувати ініціативу на сході України

неділя, 18 серпень 2024, 18:33

Війська Російської Федерації не зможуть нескінченно довго утримувати наступальну ініціативу на всій території східної України, передають Патріоти України з посиланням на звіт Інституту вивчення війни (ISW). У звіті констатували, що на сьогоднішній ден...

Мінус один: У Курській області українські десантники затрофеїли новітній танк росіян Т-90М (відео)

неділя, 18 серпень 2024, 18:20

Українські десантники під час операції у Курській області затрофеїли новітній російський танк Т-90М "Прорив". Росіяни покинули його без бою, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади. Я...