Оце так конфуз: Депутат з'явився голий на онлайн-зустрічі членів парламенту

Канадський депутат від Квебеку Вільям Амос потрапив у скандал: не вимкнув камеру на комп'ютері під час стріму "Період запитань" і потрапив у кадр голий, передають Патріоти України.

Депутат згодом перепросив за те, що сталося, у Twitter. Він пояснив, що пішов на пробіжку та переодягався в офісі після неї, забувши вимкнути камеру. Про це пише Mirror.

На скріншотах зустрічі в Zoom видно, як Амос тримає мобільний телефон перед своїми статевими органами, стоячи в офісі поруч з прапорами Канади та Квебеку. Хтось, хто дивився трансляцію, виклав в інтернеті відеозапис з депутатом.

"Сьогодні я зробив прикру помилку і, очевидно, мене це хвилює. Моя камера була випадково залишена ввімкненою, коли переодягався в робочий одяг після пробіжки. Щиро прошу вибачення в усіх колег. Це помилка, і цього більше не повториться", - написав він у Twitter.

Багато людей захищали Амоса, кажучи, що публікація в мережі була серйозним порушенням конфіденційності, та вимагають розслідування щодо того, хто виклав запис.

У соцмережах також з'явилося багато жартів щодо ситуації. Крім цього, Амос отримав безліч компліментів щодо свого тіла. "Він у чудовій формі. Після перегляду зображень, думаю, що єдине, за що Амосу слід просити пробачення - відсутність кращої вебкамери", - написала одна з користувачок Twitter.

Інша прокоментувала, що хотіла б, щоб те ж саме сталося з прем'єром Джастіном Трюдо та додала смайлик у формі серця. "Ви повинні завжди припускати, що ваша камера увімкнена, і бути обережними, коли підходите до неї, якщо неправильно одягнені", - написав депутат Марк Голланд.

"Якщо росіяни візьмуть Часів Яр, оборона ускладниться": Названо ключовий фактор для успішного відбиття нового наступу РФ

субота, 20 квітень 2024, 6:30

Якщо вчасно будуть збудовані необхідні фортифікації, війська Росії "рошибуть лоба" і зазнають величезних втрат, намагаючись захопити Часів Яр. Якщо ворогу все ж вдасться "взяти" місто, це ускладнить оборону для України, оскільки воно розташоване на під...

"Одна з останніх подій, яку ми маємо припинити": Росія та Іран перетворюють Ізраїль та Україну на "військові лабораторії", - The Hill

субота, 20 квітень 2024, 6:22

Росія та Іран використовують Україну та Ізраїль як "лабораторії на полі бою" для вивчення вразливостей західних військових сил, пише The Hill із посиланням на заяви експертів у підкомітеті із закордонних справ Палати представників США, передають Патрі...