Оце так! Нова суперяхта Путіна стоїть на ремонті в турецькій верфі, де будують військові судна НАТО

У президента РФ Володимира Путіна знайшли нову суперяхту, яка зараз стоїть на ремонті в турецькій верфі Тузла. Примітно те, що ця верф використовується для будівництва військових суден НАТО, передають Патріоти України.

Центр "Досьє" виявив чергову супер'яхту Путіна – Victoria. Вона будувалася на виробляючому підводні човни заводі "Севмаш", а зараз стоїть на ремонті в Туреччині. Всього "Севмаш" випустив дві подібних яхти: Graceful і Victoria. Остання будувалася з 2005 по 2019 роки - 14 років.

При цьому Victoria особливо не ховають: вона регулярно буває біля мису Ідокопас з палацом Путіна, на її тлі фотографувалася подруга Аліни Кабаєвої Наталія Белугіна (на фото). Характерно, що турецька верф Тузла, де ремонтується путінська яхта, використовується, зокрема, для будівництва військових суден НАТО.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...