Оце так поворот: Піонтковський назвав Єрмака "агентом Кремля" і розсекретив псевдонім (відео)

Російський політолог Андрій Піонтковський назвав главу Офісу президента України Андрія Єрмака "агентом Кремля". Про це він заявив в ефірі токшоу The Week, коментуючи ситуацію зі "зливом" записів переговорів віцепрезидента США Джо Байдена і п'ятого президента України Петра Порошенка, передають Патріоти України.

"Джерело у випадку і з прем'єр-міністром (Гончаруком. – Ред.), і з паном Єрмаком – російським агентом за псевдонімом "Козир", і з "плівками Деркача"... Ці записи зберігаються в Офісі президента. Там вони були за Порошенка, і так опинилися у Зеленського", – висловив переконання політолог.

Водночас, на думку росіянина, до оприлюднення записів розмови між Байденом і Порошенком причетний саме глава ОП. "Єрмак, який працює стовідсотково на Москву, використовував ось цю особисту ненависть Зеленського до Порошенка, і зробив президента співавтором провокації, спрямованої на ослаблення підтримки України її головним стратегічним партнером", – підкреслив Піонтковський.

Як повідомляв OBOZREVATEL, напр

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...