Оце так поворот: Пригожин назвав українську армію однією з найсильніших та заявив про провал цілей "спецоперації"

Російський олігарх, ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин назвав українську армію однією з найсильніших. Ба більше, наголосив він, - план так званої російської "спецоперації" щодо "демілітаризації" та "денацифікації" України повністю провалився. Про це засновник ПВК сказав в інтерв'ю одному з російських ЗМП, передають Патріоти України.

"Я можу це сказати з власного досвіду, ми багато де воювали і багато з ким. Сьогодні українці - це одна з найсильніших армій. Вони мають високий рівень організації, високий рівень підготовки, високий рівень розвідки. Вони мають різне озброєння, вони працюють на будь-яких системах: на радянських, на НАТОвських, на чому завгодно - однаково успішно", - наголошує ватажок "вагнерівців".

За його словами, Москва зібралася "демілітаризувати" Україну, але натомість мілітаризувала її найкращим озброєнням світу.

"Зробили Україну нацією, яка відома всім у всьому світі. Вони як греки чи римляни у розквіті сил. Україна стала країною, яку знають абсолютно скрізь. Тепер щодо "демілітаризації": якщо вони мали на початок спецоперації умовно 500 танків, тепер вони мають п'ять тисяч. Якщо воювати тоді вміло 20 тисяч бійців, то тепер 400 тисяч. Як ми її "демілітаризували"? Тепер ми навпаки - хрін знає як - мілітаризували Україну", - обурився Пригожин.


Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...