Оце так поворот: Сі Цзіньпін висловив підтримку Ірану в "протистоянні із Заходом"

Китайський лідер Сі Цзіньпін заявив, що підтримує Іран. Зокрема, в "протистоянні із Заходом та Сполученими Штатами Америки". Про це Сі Цзіньпін заявив під час зустрічі з президентом Ірану Ібрагімом Раїсі, пише Associated Press, передають Патріоти України.

За словами лідера КНР, Пекін підтримує Тегеран у захисті національного суверенітету та "протистоянні одностороннім діям і залякуванням".

"Китай Незалежно від того, як зміниться міжнародна та регіональна ситуація, Китай неухильно підтримуватиме дружбу та співпрацю з Іраном та просуватиме китайсько-іранське всеосяжне стратегічне партнерство", - заявив він.

До слова, під час зустрічі Цзіньпін та Раїсі підписали 20 угод про співпрацю, зокрема у сфері торгівлі і туризму. Також вони доповнили укладену 2021-го 25-річну стратегічну угоду про співпрацю в розвитку промисловості, розробці нафти та інших родовищ.

Ті, що нібито хочуть "захищати Україну": Франція запросить росіян на річницю висадження союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 20:03

Влада Франції запросить представників країни-агресора Росії на церемонію 80-річчя висадження союзників антифашистської коаліції в Нормандії під час Другої світової війни. Про це 16 квітня з посиланням на джерела повідомила радіостанція Europe 1, переда...

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...