Оце так поворот, злякався? Мер Черкас офіційно вибачився перед Зеленським (відео)

Мер Черкас Анатолій Бондаренко офіційно вибачився перед президентом Володимиром Зеленським. Про це він заявив у Facebook, передають Патріоти України.

"Ми маємо забути про протистояння міського голови і президента. Як міський голова я хотів би попросити вибачення за те, що я фактично не себе відстоював, а жителів нашого міста. Я гаряча людина, але щира. Я завжди пліч-о пліч стоятиму з патріотами, які захищатимуть нашу країну. Пане президенте, хотів би вибачитися офіційно. Сказати, що наше завдання - спільно працювати на Україну", - зазначив Бондаренко.

Він також розповів про обрання нового виконавчого комітету, до складу якого увійшли представники партій: "За майбутнє", "Слуга народу", "Європейська солідарність", "Черкащани" та "Батьківщина". Він підкреслив, що треба забути про передвиборчі суперечки та об'єднатися, щоб працювати над спільним вирішенням погодних проблем та ситуації з Covid-19.

Вже утримують близько 35-40 осіб: У Вовчанську росіяни прикриваються полоненими українцями як "живим щитом" (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:42

Російські окупанти у Вовчанську беруть місцевих мешканців у полон, після чого утримують їх у підвалах, щоб використати як живий щит. Про це в етері національного телемарафону повідомив керівник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Бол...

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...