Оце так "профі": "Бували випадки, коли Зеленський не хотів готуватися до зустрічей. Доводилося просити його дружину, щоб вплинула на президента", - Данилюк (відео)

Бували випадки, коли Зеленський не хотів готуватися до зустрічей. Доводилося просити його дружину, щоб вплинула на президента, – Данилюк. ВIДЕО

Екссекретар РНБО Олександр Данилюк просив дружину пр езидента Зеленського Олену вплинути на главу держави під час підготовки до зустрічі з президентом Франції Макроном. Про це Данилюк розповів у програмі "Світське життя", передають Патріоти України.

Данилюк заявив, що допомагав організувати зустріч Зеленського і Макрона перед другим туром президентських виборів у 2019 році. За його словами, Ключовим було "налаштувати Зеленського на роботу".

"Бували випадки, коли я давав документи, а він (Зеленський. - Ред.) не хотів готуватися. Казав: "я пішов" - і пішов. Я тоді телефонував дружині Зеленського в номер і сказав:" Лєно, щось, здається, Володимир не найкращим чином підготувався до зустрічі з президентом Франції". Через деякий час стукіт, у мій номер заходить Володимир (Зеленський. - Ред.), каже: "Гаразд, давай мені папку", - розповів екссекретар РНБО.

Данилюк вважає, що причиною такої поведінки могло бути те, що це була перша серйозна міжнародна зустріч Зеленського, тому для нього подібна підготовка була незвичною.


У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...