Оце так: У Румунії в будинку знайшли застреленим українця, який кілька днів тому незаконно перетнув кордон, - ЗМІ

У румунському повіті Ботошані вранці 31 серпня у будинку знайшли застреленим у голову 26-річного українця, який кілька днів тому нелегально перетнув кордон з цією країною Про це пише Digi24, передають Патріоти України.

Близько 08:00 ранку чоловік, на ім'я Джордже Енеску зателефонував поліції та повідомив, що в його будинку є мертвий громадянин України, біля якого лежить мисливська зброя.

Слідчі, які виїхали на місце події, встановили, що 26-річний українець п'ять днів тому нелегально перетнув кордон з Румунією і домовився з Джордже Енеску жити з ним в обмін на виконання домашніх обов'язків. Наразі слідчі намагаються встановити точні обставини смерті українця.

Горить супермаркет, багато постраждалих: Окупанти завдали близько 10 ударів по Харкову

неділя, 1 вересень 2024, 14:14

У Харкові прогриміло близько десяти вибухів. Влада повідомляє про пожежу в кількох будинках і супермаркеті, передають Патріоти України. Голова ОВА Олег Синєгубов повідомив, що кількість постраждалих наразі- до 13 людей. Серед поранених — двоє медиків,...

Наймасованіша в історії атака БПЛА по Росії. Безпілотники підірвали НПЗ Газпромнафти у Москві

неділя, 1 вересень 2024, 13:45

У Міноборони РФ стверджують, що під час нічної атаки українських БПЛА по ряду областей та міст РФ цієї ночі було збито 158 українських дронів літакового типу у Курській, Брянській, Воронезькій, Бєлгородській, Московській, Калузькій, Липецькій, Тульські...