"Оце, відіб'ємо широкомасштабне вторгнення Ерефії… спалимо Москву… і піду на пенсію": Ярош налякав "вату" заявою

Колишній лідер "Правого сектору", командувач "Української добровольчої армії", радник головнокомандувача Збройних сил України Дмитро Ярош розповів, коли піде "на пенсію". Про це він повідомив у Facebook 8 грудня, зазначають Патріоти України.

"Оце, відіб'ємо широкомасштабне вторгнення Ерефії [РФ]... спалимо Москву... і піду на пенсію. Усе. Досить. Із 1988 року в мене "гарячий стаж". Хочу бавити онуків і не воювати, – написав Ярош. – Буду реалізувати програму "велике садівництво".

Ярош був главою "Правого сектору" у 2013–2015 роках. Брав участь у бойових діях на сході України, які почалися у квітні 2014 року. У січні 2015 року дістав осколкове поранення у Донецькій області.

2015 року вийшов із "Правого сектору", заявивши, що засуджує "псевдореволюційну діяльність, яка загрожує існуванню держави Україна". Після виходу із "Правого сектору" започаткував новий рух – "Державна ініціатива Яроша", а також добровольче військове формування "Українська добровольча армія".

2014 року балотувався у президенти України, набрав 0,7% голосів виборців. 2014 року його обрали народним депутатом в одному з мажоритарних округів у Дніпропетровській області. У листопаді 2021 року став радником головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...

Бояться намірів Путіна: Країни Балтії будують укріплення на кордоні з Росією, - Financial Times

четвер, 18 квітень 2024, 10:50

Естонія значно зміцнить східний кордон НАТО з Росією. Сотні посилених бункерів буде побудовано як частину нової оборонної лінії для захисту країн Балтії - і, як наслідок, всього західного оборонного альянсу - від нападу Росії, передають Патріоти Україн...