"Отступать некуда": Ідеолог "ДНР" заявив про великі зміни на Донбасі восени 2020 року

Окупований Донбас чекає повний провал, якщо найближчим часом не з'явиться нова ідея, здатна "переламати" ситуацію.

Роман Манекін. Фото: соцмережі.Так званий ідеолог "ДНР" Роман Манекін заявив, що колишній помічник Путіна Сурков не думав про те, що буде з "ДНР" і "ЛНР" в майбутньому. Донбас для Суркова став важелем, за допомогою якого планувався "злом політичної дійсності в Україні". Таку думку сепаратист висловив в своєму телеграм-каналі, повідомляють Патріоти України.

"Что будет дальше с Донбассом, с Украиной и даже с исполнителями сурковских "предначертаний", авантюрист Сурков даже не задумывался! Ему просто было все равно! Нам, разумеется, жизненно необходима масштабная идея, новая идея", - написав Манекін та додав, що восени 2020-го Донбасі чекають великі зміни.

За словами Манекіна, відступати далі нікуди. "Потому что нам опять отступать некуда. Только в этот раз у нас за спиною не родные рыжие терриконы, а рыжая никчемная пустота. Донбасс обезлюдеет, причем в самые короткие сроки, если чудовищно нелепая конструкция, склепанная Сурковым, не развалится в самое короткое время", - резюмував він.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...