"Отвечать!": "Міністр оборони" Зеленського виніс "вирок" волонтеру Бірюкову

Як "зменшилась" черга на житло за часів "ефективного менеджменту" самого полковника запасу Апаршина, за часів міністерства Гриценка зможе відповісти сам Бірюков.

Юрій Бірюков. Фото: InfoResist.

Член команди Володимира Зеленського, радник з питань оборони, Іван Апаршин показав “вирок” раднику президента України Петра Порошенка Юрія Бірюкова, передають Патріоти України.

“Пан Бірюков, це ваш вирок! Прийшов час відповідати!”, – написав Апаршин і опублікував випуск програми “Гроші”.

У сюжеті розповідається про махінації Міноборони з житлом для військовослужбовців. Зокрема, наводяться слова члена Рахункової палати, яка провела аудит ефективності використання Міноборони коштів на придбання і будівництво житла для військових.

“Ми перевірили 1 мільярд 247 мільйонів гривень. Ми провели аудит грошей, які були виділені на будівництво і придбання житла. Приблизно 50 відсотків використаних коштів були використані або неефективно, або з порушенням законодавства”, – говорить Ігор Яремчук, член Рахункової палати.

Станом на 1 січня 2019 року черга військовослужбовців за житлом становить 48 тисяч 300 осіб. Черга збільшилася ще приблизно на 1200 осіб. Експерти у сфері оборони підрахували, що якщо не змінити систему, українським військовим знадобитися 600 років на те, щоб забезпечити житлом особовий склад.

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...