Отже, Зеленський, покликавши Кличка на аудієнцію, не досяг бажаного: Люди Венедіктової, Баканова та Монастирського нагрянули з обшуками у "Муніципальну охорону" Києва

Столична прокуратура проводить обшуки у комунальному підприємстві "Муніципальна охорона" через начебто розкрадання 4,7 млн грн на поставках форменого одягу, вручено підозри.

У четвер 21 жовтня Солом'янська окружна прокуратура міста Києва спільно з СБУ та слідчими поліції проводить обшуки у вказаному КП, повідомляють Патріоти України з посиланням на Київську міську прокуратуру.

Згідно з матеріалами слідства, у період 2019-2020 років "Муніципальна охорона" та приватне підприємство уклали договори щодо постачання форменого одягу та аксесуарів.

Водночас комплексна товарознавча та економічна експертиза встановила завищення вартості поставленого одягу на суму понад 4,7 млн гривень. Зокрема, за окремими договорами, які були погоджені службовими особами комунального підприємства, сума завищення становить понад 100 відсотків, зазначають у прокуратурі.

За результатами слідчих дій та здобутих під час досудового розслідування доказів 21 жовтня силовики повідомили про підозру двом колишнім керівникам КП "Муніципальна охорона".

Крім того підозру отримав директор підрядної організації, що поставляла формений одяг. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Варто нагадати, що напередодні гарант Конституції покликав мера Києва, чого останній безуспішно домагався більше року. Однак, як бачимо, бажаного від обраного киянами голови "найвеличніший лідер сучасності" не отримав.


Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

"На увесь фронт у них не вистачить сил": Росія може готувати відволікаючий удар для відтягнення сил ЗСУ, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:24

Окупаційні війська Росії можуть готувати новий удар для відволікання, щоб відтягнути Сили оборони України і здійснити потужний наступ на іншому напрямку. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник Центру військово-правових досліджень, експерт Олекса...