"Озброєні люди з'явилися з нізвідки і відкрили вогонь": Учасники фестивалю біля Гази розкрили моторошні деталі атаки ХАМАС

Бойовики терористичної організації ХАМАС вранці 7 жовтня раптово вторглися на територію Ізраїлю. Одними з перших під удар нелюдів потрапили учасники музичного фестивалю Supernova, який проходив за 20 км від кордону із сектором Газа, передають Патріоти України.

В результаті на місці події було знайдено 260 тіл, а ті, хто вижив, розкрили моторошні деталі атаки ХАМАС. Про це повідомляє видання ВВС.

На фестиваль приїхало близько 3 тис. людей. У соцмережах люди розповідають, що бойовики ХАМАС з'явилися несподівано та почали розстрілювати відвідувачів фестивалю, а також брати їх у заручники.

За словами однієї із учасниць фестивалю, першою ознакою небезпеки став сигнал повітряної тривоги, який попереджав про ракетний удар. Через деякий час пролунали постріли. Також вона зазначила, що близько 50 терористів, одягнених у військову форму, прибули на мікроавтобусах у місце проведення музичного фестивалю.

Миттєво сотні учасників фестивалю кинулися до своїх автомобілів та спробували втекти. Однак на їхньому шляху стояли позашляховики з терористами ХАМАС, які відкривали вогонь по транспортним засобам.

"Вони стріляли автоматними чергами, тоді всі зупинили свої машини та побігли. Я сховалась у дереві, а вони просто почали хаотично стріляти по людях. Я бачила розкидані тіла поранених", – згадує учасниця фестивалю.

Інша учасниця фестивалю Естер Борохова заявила, що також намагалася втекти на своєму автомобілі, але в неї врізалася інша машина. Чоловік в авто попросив її швидко сісти в його машину та поїхати, проте по дорозі водія застрелили. Жінка розповіла, що вдавала мертву, поки її не врятували ізраїльські військові.

Сотні відвідувачів фестивалю годинами ховалися у кущах та фруктових садах, сподіваючись, що ізраїльські військові врятують їх. При цьому терористи кинулися за людьми і стали обходити кожне дерево, щоб убити всіх, хто зустрінеться на їхньому шляху.

"Це була різанина. Я ніколи в житті не бачив нічого подібного. Це була спланована засідка. Коли люди вийшли із запасних виходів, на них чекали загони терористів і просто почали їх відстрілювати. На фестивалі було 3000 людей, тому вони, ймовірно, знали про це. Вони мали розвідувальну інформацію", – сказав медик швидкої допомоги, якого викликали на фестиваль.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...