Озброєння на десятки мільйонів доларів: Прем'єр Шмигаль розповів, що США передали Україні

У жовтні Україна отримала від Сполучених Штатів військової допомоги на суму 60 млн доларів. Про це заявив прем'єр-міністра Денис Шмигаль, зазначають Патріоти України.

"Упродовж цього тижня до нашої країни надійшло дві партії додаткової міжнародної безпекової допомоги від Уряду Сполучених Штатів для потреб Збройних Сил України.

Зокрема, прибули боєприпаси, протитанкове та високоточне озброєння, медичне майно тощо", написав голова уряду у Facebook.

Глава уряду додав, що загалом цього місяця Києву надійшло три партії військової допомоги, а їхня вартість склала майже 60 млн доларів.

"Вдячні нашими американським партнерам. Це – разом із візитом очільника Пентагону Ллойда Остіна до України – є свідченням міцної та послідовної підтримки з боку США в протидії російській агресії".

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...