"Озброєння немає! Який наступ?" Окупант поскаржився, як Росія "кинула" з боєприпасами. Перехоплення

Ще один воєнний злочинець із Росії, якого країна-агресор відправила воювати в Україну, поскаржився на відсутність у російської армії боєприпасів. Снарядів, за його словами, немає зовсім, а воювати доводиться мало не "списом та палицями", передають Патріоти України.

Про це йдеться у перехопленій розмові окупанта з дружиною, аудіозапис якої опублікували у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України в четвер, 24 серпня. Також росіянин заявив, що хоче у відпустку, щоб не повертатися на фронт.

"Який нах*й наступ! У нас озброєнь немає! Які наступи можуть бути? Що, списом і палицями зібралися воювати чи що? Сидіть, рота закрийте, автоматів немає. Що на полі бою відбереш, тим і воюєш", – каже він.

Окупант розповів, що чекає на відпустку для того, щоб поїхати додому і не повернутися більше на передову. Йому байдуже, що він за це може потрапити до в'язниці.

"Як би звалити, хоч би відпустили, щоб назад не їхав. Ну дадуть мені умовний строк... У мене немає приводів, хай ідуть нах*й. Всю правду розповім, як тут воюють, бл*ть! Патронів тут ніх*я нема! Військові, бл*ть", – розповів він. Водночас його дружина сказала, що зараз у Росії проблеми з мобілізацією, бо ті, хто отримують повістки, навіть не приходять до військкоматів. Багато хто просто "малює" медичні довідки.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...