пакетик вівсянки, трохи цукру: На відео показали, як РФ ставиться до матерів і дружин ліквідованих в Україні солдатів (відео)

Російська влада "по-багатому" привітала з Днем Росії вдів своїх солдатів, знищених в Україні. Як свідчить опубліковане відео, подарунок - пакетик вівсянки, трохи цукру, гречки, борошна і пляшка соняшникової олії, передають Патріоти України.

Про це йдеться у сюжеті проекту FreeДом. "Це ціна за те, що ці жінки будуть сумувати або обурюватися цими пакетами, але в нинішній момент не готові, не хочуть, бояться сказати "Ні війні!",- політолог Олег Лісний.

Ті, хто втратив своїх синів або чоловіків, часто не можуть не те, щоб отримати обіцяну фінансову компенсацію, а навіть знайти тіла загиблих. Тих, хто намагається пред'являти права, російська влада залякує.

"Ці жінки живуть у тоталітарній державі, з ними може статися що завгодно... Якщо це будуть масові протести, тоді, може, щось зміниться", - каже Лісний. За більш ніж три місяці війни росіяни подали понад мільйон скарг на роботу Міноборони РФ. Серед них найбільше - на роботу військкоматів і на відсутність допомоги в пошуку зниклих і військовополонених.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...