Палає і вибухає гарно: Схоже, що в Росії почалася партизанська війна, - Арестович

Останнім часом у Росії з певною регулярністю відбуваються ситуації, коли хтось "не у тому місці покурив", спричинивши пожежу. Радник глави ОП Олексій Арестович висловив припущення, що "за поребриком" розпочалась партизанська війна, передають Патріоти України.

Про це Арестович сказав в інтерв‘ю Марку Фейгіну. Він перерахував ті численні пожежі, які останнім часом виникли в Росії з невідомих причин."Там у Росії невідомо що відбувається – горить військова база в Уссурійську, військкомати горять, нафтобази, якісь склади, будинки губернаторів і так далі, і так далі. В мене відчуття, що в Росії розпочалась партизанська війна, – зазначив радник глави ОП.

Арестович особливо наголосив на пожежах у військкоматах, зазначивши, що росіяни як можуть, так перешкоджають призову і мобілізації. "У військкоматах ще й списки призовників та резервістів", – додав він.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...