Палає столиця "ДНР": Центр окупованого Донецька опинився під потужним артилерійським вогнем (відео)

В Донецьку горить будівля залізничної адміністрації

Цієї ночі в тимчасово окупованому Донецьку було чути вибухи. Місцеві Телеграм-канали повідомляють, що декілька снарядів «лягли» в районі адміністрації у Ворошилівському районі.

Повідомляють про влучення по будівлі залізничної адміністрації. Співробітники так званого МНС не можуть впоратися з полум'ям – у гідрантах немає води. Рятувальники намагаються не допустити поширення вогню на сусідні будівлі.

Відзначається, що окупанти залучили 18 одиниць техніки та 60 осіб особового складу.

Додамо, триває 256-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках. Веде наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...