Палають 15 сіл, одне вже повністю згоріло: У Росії вирують потужні лісові пожежі (фото)

У Красноярському краї РФ бушують великі лісові пожежі, одне село згоріло повністю. Палають 15 сіл. Про це йдеться на сайті крайового управління МНС, передають Патріоти України.

Пожежі дуже поширилися через сильний вітер. Він перешкоджає гасінню. У різних районах вогнем охоплені житлові будинки, дитячі садки, фельдшерські пункти, пилорами, садові кооперативи. Наймасовіші пожежі - в Уярському районі, де горять 50 будівель.

У Шариповському районі в селі Нікольськ двоє людей загинули. В селі Талажанка Казачинського району - троє загиблих, з них двоє дітей.

У Боготольському районі Красноярського краю повністю згоріло село Павлівка. За переписом 2010 року в ньому жили майже 100 осіб.

У низці районів краю причиною пожеж у населених пунктах стали короткі замикання через перехльостування електропроводів та падіння ЛЕП від сильного вітру. 17 людей постраждали, 11 із них госпіталізували.

"Термін демобілізація в умовах війни взагалі не застосовується": Веніславський пояснив нюанси нового закону

вівторок, 16 квітень 2024, 6:56

Термін демобілізація під час війни з РФ не є актуальним, натомість може йтися про додаткові підстави для звільнення з військової служби. Тому уряду було доручено розробити і внести на розгляд Верховної Ради відповідний закон, який і буде регулювати пит...

Дуже небезпечний напрямок: Експерт дав прогноз, де, окрім Часового Яру, наступатимуть окупанти

вівторок, 16 квітень 2024, 6:44

Російські окупанти продовжують наступати на Часів Яр. Ситуація складна, тривають запеклі бої. Чому цей напрямок і саме місто такі важливі для росіян, передають Патріоти України. з посиланням на Facebook керівника Центру військово-правових досліджень Ол...