Палають склади БК російських військ: У мережі показали вражаючу роботу HIMARS (відео)

До мережі потрапило вражаюче відео роботи реактивної артилерійської системи HIMARS по окупаційних військах РФ. Ці кадри розвінчують заяви російських пропагандистів, які стверджують про знищення нібито всіх HIMARS в Україні, передають Патріоти України.

На відеозаписі, очевидно, зафіксовано роботу одразу кількох РСЗВ, зазначив український журналіст Юрій Бутусов. "Чудовий ранковий HIMARS на тлі ствола гармати гаубиці М777. Судячи з кількості інверсійних слідів, це залповий пуск повним пакетом як мінімум трьох ракетних систем HIMARS по російських окупантах", – написав він у своєму Facebook.

Як відомо, міністерство оборони країни-агресора регулярно "звітує" про знищення HIMARS на фронті. За підрахунками журналістів, загалом пропаганда РФ заявила вже про знищення уже близько 55 таких РСЗВ, хоча США поставили Україні лише 20 HIMARS.

Як повідомляв OBOZRE

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...