Палата №6: Жириновський заявив, що в РФ тільки він - справжній росіянин (відео)

При цьому одіозний політик претендує на те, що в нього є спільні корені із... Ейнштейном та Гітлером.

Російський пропагандист Володимир Соловйов на своєму телеграм-каналі виставив коротке відео, на якому записана частина чергової скандальної тиради головного "ліберал-демократа" країни Володимира Жириновського, передають Патріоти України.

Останній обзиває всіх "нащадками кочівників і пастухів", заявляючи про те, що тільки він є справжнім росіянином. Відповідаючи на питання Соловйова, Жириновський згадав свої ДНК-тексти, назвавши при цьому серед своїх предків далеко не росіян. "Я - справжній росіянин. У мене гени Наполеона, Гітлера, Ейнштейна. А ви - нащадки кочівників і пастухів!" - висловився голова ЛДПР. Варто зазначити, що нещодавно Жириновський відзначився більш кричущою скандальною витівкою: почав роздавати в Москві гроші, називаючи людей "кріпаками" і "холопами".

До слова, раніше Жириновський називав кочівниками вірмен, а потім американців. І якщо відео Соловйова поки є лише на його ТГ-каналі, то ролик, де Вольфович обзиває кочівниками громадян США, легко можна знайти на відеохостингу You-tube.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...