"Вони відчувають себе "королями гори": Каспаров дав прогноз, чи може оточення Путіна влаштувати переворот

Влада в Росії найближчим часом не зміниться, оточення президента Володимира Путіна не планує його "скидати". Таку думку висловив російський опозиціонер Гаррі Каспаров, передають Патріоти України.

На його думку, для здійснення "палацового перевороту" Росії потрібні політики, готові піти на подібні крайні заходи з усвідомленням загрози для себе. Зараз, каже він, таких немає, а соратникам Путіна це не потрібно.

"Навіщо їм скидати Путіна? У цього вузького кола все добре. Вони відчувають себе "королями гори", - заявив опозиціонер. Він також припустив, що найближчому оточенню президента РФ вже перейшов від нього комплекс вседозволеності. "Ліберальне" ж крило, вважає Каспаров, ні на що не впливає.

"Це своєрідні консильєри при мафії, які повинні гарантувати недоторканність фінансових потоків. Однак при цьому вони не можуть ніяк впливати на прийняття глобальних рішень", - додав він.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...