"Паляниця" паляницею, а ще... Зеленський анонсував "дуже далекобійні" ракети

З далекобійними ракетами буде так само, як з далекобійними безпілотниками, пообіцяв глава держави.

Зеленський анонсував  дуже далекобійні  ракети

В Україні ведеться робота над розробкою вітчизняних далекобійних ракет. Люди працюють 24/7. Про це сказав президент Володимир Зеленський на пресконференції у Києві в суботу, 24 серпня.

"Люди працюють 24/7. Обіцяли далекобійні дрони – зробили. Дальність польоту 1500 кілометрів, у нас є вже такі вироби. А тепер з'являються дрони-ракети", – розповів Зеленський.

Він запевнив, що наразі Україна працює над розробкою вітчизняних ракет.

"Будуть й інші ракети, дуже потужні та дуже далекобійні", – зазначив глава держави.

Раніше у суботу президент Влодимир Зеленський заявив, що сьогодні Україна вперше застосувала нову ракету-дрон Паляниця. Це зброя українського виробництва і "метод відплати агресору".

Заслужили в жорстоких боях над столицею: 40 бригада тактичної авіації Повітряних сил ЗСУ отримала почесне найменування "Привиди Києва"

субота, 24 серпень 2024, 23:00

40-й бригаді тактичної авіації Повітряних Сил ЗСУ присвоєно почесне найменування "Привид Києва". Президент України Володимир Зеленський вручив бригаді почесну стрічку до бойового прапора, передають Патріоти України з посиланням на Повітряне командуванн...

"Паляниця" паляницею, а ще... Зеленський анонсував "дуже далекобійні" ракети

субота, 24 серпень 2024, 22:17

З далекобійними ракетами буде так само, як з далекобійними безпілотниками, пообіцяв глава держави. В Україні ведеться робота над розробкою вітчизняних далекобійних ракет. Люди працюють 24/7. Про це сказав президент Володимир Зеленський на пресконференц...