"Паломница" працює: Кума Путіна похрестила відомого українського боксера (фото)

Кума Путіна та дружина проросійського політика Віктора Медведчука Оксана Марченко у новій серії свого пропагандистського фільму «Паломниця» похрестила відомого боксера В’ячеслава Узєлкова, повідомляють Патріоти України.

Спортсмен поскаржився Марченко, що у його житті зараз настала «чорна смуга». «Сім’я розпалася, проблеми на роботі, здоров’я нікудишнє. Я – та оболонка, яка всередині повністю розвалюється», – розповів боксер.

Узєлков 2018 року розлучився із дружиною Мариною. Ініціатором розриву стала жінка. Опісля боксер публічно назвав експоловинку «тварюкою», яка його кинула. Марченко ж він розповів, що намагається повернути сім’ю, але всі спроби «як хвилі, які б’ються об скелі». Дружина заблокувала його номер, тож Узєлков не може спілкуватися з дітьми – 11-річним сином і 8-річною дочкою. «Це мене вбиває, тому що я жив заради родини, заради дітей. Останні кілька років боюся виїжджати вночі на машині, бо маю таке відчуття, що не проживу довго», – поділився спортсмен.

Узєлков також розповів, що не пам’ятає, чи його хрестили у дитинстві. Оксана Марченко одразу ж заявила, що вихід для боксера – це віра. «Є вихід, якщо у людини є віра. Якщо ти готовий сьогодні сказати своєму творцю: «Візьми мене такого, який я є. Допоможи мені, виведи мене кудись, врятуй мою родину, врятуй мою дружину, врятуй моїх дітей, мене. Я зроблю все, що зможу. Але тільки ти, ніхто інший, це зможеш вирішити», – сказала вона. Опісля В’ячеслав Узєлков наважився прийняти хрещення, а Оксана Марченко стала його хрещеною.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...