"Пальці різати будемо": Окупанти на Луганщині обговорюють майбутні тортури над полоненими. Перехоплення

Російський військовий із 15-ї мотострілецької бригади, який перебуває на тимчасово окупованій Луганщині, розповів про майбутні тортури над полоненим. Він не міг дочекатися, коли почне знущатися з солдата з ДРГ, яка, за його словами, зайшла на позиції РФ, передають Патріоти України.

Про це стало відомо з телефонної розмови окупанта з громадянкою РФ із Челябінської області, перехопленого Головним управлінням розвідки Міноборони України. Він сказав, що ДРГшнику зв'язали руки скотчем і натягли на голову шапку, щоб не бачив, що відбувається навколо.

Полоненого збиралися катувати, щоб вибити з нього потрібну загарбникам інформацію. "Зараз пальці різати будемо, на цей, розчленування робити. Нах*й все розкаже, звідки зайшов, бл*дь, і хто послав", – заявив військовий РФ.Потім окупант жартома запропонував роздати своїм знайомим-росіянам органи полоненого, і його співрозмовницю це дуже розсмішило. Військовослужбовець РФ заявив, що ДРГшника у полон взяла його рота, за що розраховує на нагороду.

Перехоплення містить нецензурну лексику, 18+!

Тільки одна причина: Сікорський розповів, коли Польща буде збивати російські ракети над Україною

неділя, 8 вересень 2024, 6:59

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що Польща має законне право збивати російські ракети, якщо вони становлять загрозу для українських атомних електростанцій. Про це він повідомив у інтерв'ю ВВС, передають Патріоти України. Від...

"Ми не можемо поводитись як росіяни, але...": Україна обмежує привілеї російських військовополонених - Лубінець

неділя, 8 вересень 2024, 6:41

У полонених російських окупантів більше немає права здійснювати телефонні дзвінки з України. Про це в ефірі телемарафону повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець, передають Патріоти України. . Він наголосив, що наразі в Укр...